Καλώς ήρθατε

Τα Zanneta Studios είναι ένα συγκρότημα με 1 Junior Suite και 12 Στούντιο - Διαμερίσματα που εγγυάται ξεκούραστες και άνετες διακοπές προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση. Διακρίνονται για τη φιλική εξυπηρέτηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ομορφιά τους συνδυάζοντας την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με το μοντέρνο στοιχείο.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Τα Zanneta Studios είναι ένα συγκρότημα με 13 στούντιο και διαμερίσματα που εγγυάται ξεκούραστες, άνετες διακοπές προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση. Διακρίνονται για τη φιλική εξυπηρέτηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Τα δωμάτιά μας διαθέτουν την κατάταξη 3 κλειδιών από τον ΕΟΤ.

Υπηρεσίες

Το συγκρότημα εκτείνεται σε χώρο 4 στρεμμάτων, πλημμυρισμένο με λουλούδια και δέντρα. Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης, bbq, ασφαλή παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και παραδοσιακό εκκλησάκι. Στόχος μας είναι ο πελάτης να νιώθει σαν το σπίτι του. Είμαστε περήφανοι που πάντα φροντίζουμε και το επιτυγχάνουμε, όπως αποδεικνύεται από τα σχόλια και χαμόγελα των πελατών μας.

Μικρή Βίγλα

Η Μικρή Βίγλα, το παρατηρητήριο των πειρατών στα χρόνια της Φραγκοκρατίας, βρίσκεται στη νότια πλευρά με ατέλειωτη αμμουδιά που εκτείνεται σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου. Η παραλία συνίσταται σε εκείνους που επιθυμούν ηρεμία και γαλήνη κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Πώς θα μας βρείτε

Μπορείτε να φτάσετε στην Μικρή Βίγλα σε 15 λεπτά με ταξί ή σε 45 λεπτά με το λεωφορείο. Τα ταξί και τα λεωφορεία βρίσκονται ακριβώς μετά την έξοδο του λιμανιού.